top of page
Økologisk tindved i Ferment
Norsk produsent siden 2000

Melkesyrebakterier

....er noe vi har jobbet med siden seint på 90- tallet, men startet produksjonen i 2000.

Vår spesielle blanding

Vi fermenterer våre produkter ved hjelp av vår spesielle blanding av melkesyrebakterier som er en unik sammensetning som vi har over 25 års erfaring med. I tillegg til de viktige melkesyrebakteriene bruker vi også store mengder med mange ulike økologiske urter, safter, sopper og bær som er nøye utvalgte for å ha med seg sine virkeområder inn i produktene. 

Vår blanding av melkesyrebakterier er satt sammen av stammer som har sin opprinnelse i jord. De er en forutsetning for livet i jorda, og likeledes plantenes helse. 

Vi mennesker trenger melkesyrebakterier for å bryte ned og utnytte innholdet i maten vi spiser. 

Håndbrygget

Alle ingredienser. som selvsagt er økologiske, veies opp og blandes for hånd. På den måten får vi en følelse av å være en del av prosessen. Fermenteringen følges nøye, og målinger av temperatur og pH foretas daglig. 

Upasteuriserte

Ingen av våre produkter er pasteuriserte!
Alle de gode bakteriene er godt ivaretatt i hver flaske. 

 

Alle våre produkter er laktose- og glutenfrie!

Våre produkter

Trykk på boksene for å se produktene våre!

Helge Nordquist, grunnlegger av Biosa Norge/Nordquist Ferment
Ferment med Lion's Mane
Nordquist Ferment logo
NQ iste fermentert Rooibos te
Norsk produsent siden 2000
bottom of page